Vejen til frihed
Home
Hvem er jeg
Vejen til frihed
Englehealing
Kinesiologi
KST
Kurser
Kursuskalender
Links


Når man bevæger sig ind i den alternative verden er der mange spændende døre som åbner sig, jeg har plukket lidt i de muligheder, jeg er stødt ind i under vejs og har erfaret at en kombination af forskellige behandlingsformer, er det der virker bedst for mig.

Jeg tror på der er en mening med vi er her. Der er mange veje man kan gå, men det, der er vigtigt og også svært, er at finde den rigtige vej. Der er så mange ting, der kan forhindre os i at være den vi er og i at gøre det, vi inderst inde drømmer om. Vi drømmer jo alle dybest set om de samme ting. Vi vil alle gerne have et lykkeligt liv med passende udfordringer og masser af kærlighed. Hvorfor er det så så svært?

Vi mennesker gør mange ting uden at være bevidste om, hvad der driver os. En stor drivkraft bag mange handlinger er angst og frygt. Frygt for at blive holdt udenfor fællesskabet, for at blive overset, for at miste, for ikke at blive holdt af, for ikke at være god nok, for hvad de andre tænker, for ikke at slå til, for ikke at have penge nok osv.

Frygten kan være svær at slippe helt, da den jo også beskytter os. Den forhindrer os i at gøre alt for dumdristige ting og gør, at vi bevarer jordforbindelsen og realitetssansen. Men du har et valg. Du kan vælge om du vil lade dit liv styre af den eller om du vil være den, der bestemmer.

Hvis du fjerner angsten, får du plads til at putte noget nyt og bedre ind i dit liv. For mig er det modsatte af angst ikke tryghed. Tryghed er godt og det har vi alle brug for, men det der virkelig kan drive angsten på flugt, er når du føler dig fri. Fri til at være den du er – fri til at gøre det, du føler er rigtigt uden at være styret af andres meninger og dine egne begrænsninger.

Med andre ord, du kan selv være med til at til at skrive drejebogen til dit liv. Det betyder, at du selv har mulighed for at få hovedrollen. Hvis du lader andre skrive din historie for dig, risikerer du at få en birolle eller måske endda at ende som statist.

Med mine behandlinger forsøger jeg at hjælpe dig med at finde tilbage til dig selv, finde ud af hvem du er, og hvad der er vigtigt for dig i dit liv.

Jeg tror på, at alle symptomer og sygdomme kan lære os noget, hvis vi lytter godt efter. Nogle gange har vi brug for hjælp til denne proces, da tingene kan være svære at overskue på egen hånd.

For at hjælpe dig kombinerer jeg forskellige behandlingsmetoder. Behandlingen tilrettelægges individuelt efter dine behov.

Jeg stiller ikke diagnoser og mine behandlinger kan ikke erstatte lægelig behandling eller lægeordineret medicin, hvor denne er nødvendig.


FRIHED

Frihed til at være
Frihed til at være den, jeg er
Frihed til at folde vingerne ud
og lytte til sjælen
Fri os fra det onde
Fri mig for min egen angst
Lad mig være fri
Fri til at sige
”Jeg er den, jeg er”
Fri fri fri
Lykkelig indeni

(Lis Kærgaard)