Kinesiologi
Home
Hvem er jeg
Vejen til frihed
Englehealing
Kinesiologi
KST
Kurser
Kursuskalender
Links


Kinesiologi er en behandlingsform, som er udviklet af amerikanske kiropraktorer i 1960’erne. Kinesiologi stammer fra græsk og ”betyder læren om bevægelse”. Det hentyder til, at man bruger musklerne til at finde ubalancer i kroppen og også til at finde ud af, hvad der skal gøres for at bringe kroppen i balance.

I kinesiologien har man kombineret Vestens viden om anatomi, fysiologi og kemi med Østens gamle visdom om sygdom og sundhed. Man kan sige, at man har taget det bedste fra begge verdener og kombineret det til gavn og glæde for mennesker og dyr.

I Østens visdom ser man mennesket som en helhed, hvor hver del af kroppen forsynes med energi via energibaner også kaldet meridianbaner. Når energien flyder frit i meridianerne er vi i balance men hvis der opstår blokeringer, hæmmes energistrømmen og vi kan få forskellige symptomer alt efter, hvor blokeringen er placeret.

En kinesiologisk afbalancering går ud på at finde årsagerne til blokeringer og derefter fjerne disse. På den måde får klienten en forståelse for, hvad der har forårsaget ubalancerne samt redskaber til at undgå, at blokeringer opstår igen. Kinesiologi er altså ikke symptombehandling, men fungerer mere som en hjælp til at lære sig selv bedre at kende og komme videre i sit liv.

Når de energimæssige blokeringer fjernes, bliver kroppen igen i stand til at helbrede sig selv.

En afbalancering varer fra 1 – 1½ time. Der er som regel brug for mellem 3 og 6 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum.