Hvem er jeg


Home
Hvem er jeg
Vejen til frihed
Englehealing
Kinesiologi
KST
Kurser
Kursuskalender
Links  Jeg hedder Lis Kærgaard og bor med min mand og 2 børn på en nedlagt landbrugsejendom i en lille landsby mellem Juelsminde og Vejle. Jeg er født i 1961, er uddannet fysioterapeut og har sideløbende med mit arbejde uddannet mig til kinesiolog, kranio-sakral-terapeut og healer. Jeg har drevet klinik på min bopæl siden 1998. I starten var det halvtids, men siden 2002 har jeg arbejdet i klinikken på fuldtid.

Jeg har interesseret mig for den alternative verden siden 1994. Min interesse blev vakt, da min søn, som dengang havde mange problemer med tilbagevendende infektioner, allergi og væske i ørerne, blev hjulpet af en dygtig kinesiolog.

Jeg blev grebet af, hvordan man med forholdsvis enkle teknikker kan genoprette balancen i kroppen, så den er i stand til at helbrede sig selv. Det føltes som et mirakel, efter utallige penicillin kure og mange søvnløse nætter, endelig at finde noget som kunne hjælpe ham. Han undgik at få dræn i ørerne og har lige siden været en glad og rask dreng.

Det var en stor og skelsættende oplevelse for mig. Jeg følte, at jeg var nødt til at lære mere om det.

Siden har jeg selv erfaret, hvor stor hjælp, der også er at hente i den alternative verden i forbindelse med personlig og spirituel udvikling.